Behandelingen

Wie droomt er niet van mooie, volle en langere wimpers. Tegenwoordig zijn er zijn vele hulpmiddelen voor, mascara, wimperstrips, wimperplukjes èn wimperextensions, m.n. de laatste, de behandeling die wij aanbieden. Bij wimperextensions worden de eigen wimpers, haar voor haar, kundig voorzien van een extensie, bevestigd met de lijm die hiervoor is ontwikkeld, die zacht en flexibel blijft en geen schade toebrengt aan eigen wimpers.

Zoveel mensen, zoveel wensen, altijd in goed overleg worden de behandelingen uitgevoerd.

Er wordt gewerkt met synthetisch materiaal, die handgemaakt zijn vervaardigd van PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig materiaal. De extensions hebben een natuurlijk, uiterst duurzaam resultaat, met een groot draagcomfort. De wimperextensions hebben een mooie krul, zijn zijdezacht en zijn niet van echte wimperharen te onderscheiden en te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes.

Het resultaat is soms 6-8 weken zichtbaar. Wel zullen de extensions geleidelijk worden uitgedund (op het laatst blijven er enkele haartjes over). Bij een vette huid zullen de extensions eerder loslaten dan bij een droge huid. Ook talgkliertjes in de oogleden (door overmatige afscheiding van talg) kunnen invloed hebben of hormoonschommelingen, medicijngebruik noem maar op. Voor een optimaal resultaat is 2-4 weken refill aanbevolen.

Een behandeling voor het plaatsen van een nieuwe set wimpersextensions One by One duurt ca. 2 uur en voor het bijvullen ca. 45 – 60 minuten.

Bij Russian Volume Lashes duurt een behandeling ca. 2,5 uur, omdat er meerdere losse extensions worden geplaatst per 1 eigen wimperhaartje.