Behandelingen

Wie droomt er niet van mooie, volle en langere wimpers. Tegenwoordig zijn er zijn vele hulpmiddelen voor, mascara, wimperstrips, wimperplukjes èn wimperextensions, m.n. de laatste, de behandeling die wij aanbieden. Bij wimperextensions worden de eigen wimpers, haar voor haar, kundig voorzien van een extensie, bevestigd met de lijm die hiervoor is ontwikkeld, die zacht en flexibel blijft en geen schade toebrengt aan eigen wimpers.

Zoveel mensen, zoveel wensen, altijd in goed overleg worden de behandelingen uitgevoerd.

Er wordt gewerkt met Fabelash Silk eyelashes, die handgemaakt zijn van PBT vezels. PBT vezel is een kwalitatief hoogwaardig synthetisch materiaal. De Silk extensions verschillen van gewone synthetische wimpers door de coating waarmee ze zijn afgewerkt, van zijde. Dat zorgt voor een natuurlijk, uiterst duurzaam resultaat, met het grootst draagcomfort. De wimperextensions hebben een mooie krul, zijdezacht en niet van echte wimperharen te onderscheiden en zijn te verkrijgen in diverse krulsoorten, diktes en lengtes.

De extensions kunnen 6-8 weken blijven zitten, geleidelijk aan worden de wimpers uitgedund (op het laatst blijven er enkele haartjes over). Bij een vette huid zullen de wimpers eerder loslaten dan bij een droge huid. De talgkliertjes in de oogleden kunnen invloed hebben, hormoonschommelingen, het gebruik van de extensions, noem maar op. Voor een optimaal resultaat is 2-4 weken refill aanbevolen.

Een behandeling van nieuwe set wimpersextensions One by One duurt ca. 2 uur en voor het bijvullen ca. 45 – 60 minuten.

Bij Russian Volume Lashes duurt een behandeling ca. 2,5 uur, omdat er meerdere haartjes worden geplaatst op de eigen wimpers.