Lashlifting

De lashlifting is een behandeling waarbij de natuurlijke wimpers omhoog gelift worden voor een stralende oogopslag. Het resultaat: optisch langere wimpers en gelifte ogen, een frisse look!

lashlift + tint

Deze techniek is vanuit de bestaande behandeling “Wimperpermanent” doorontwikkeld tot een zeer gewilde behandeling vandaag de dag.

Voordelen: een natuurlijke uitstraling, de nazorg bij deze behandeling is minimaal. Na 24 tot 48 uur mogen de wimpers met olie behandeld worden, (vettige) oogmake-up gedragen worden etc.

Optioneel is het wimperverven waardoor het dragen van mascara de eerste 2 weken overbodig maakt. Heerlijk voor op vakantie!

Van belang is dat de oude lashlift wimpers uitgegroeid moet zijn voor een volgende behandeling. Dus niet eerder dan 6 tot 8 weken om te voorkomen dat wimpers beschadigd raken.

Niet geschikt bij overgevoeligheid voor permanent vloeistof of verzorgingsproducten, danwel in behandeling van een chemokuur.

Als je hormoonschommelingen hebt, zwanger bent of medicatie gebruikt ben je verplicht om dit te bespreken voor aanvang van de behandeling.