Lash extensions

Russian Volume

Vanuit Azië en Amerika is deze manier van wimperverlenging overgewaaid naar Europa, Wimperextensions One by One, haartje voor haartje. Hierbij wordt ieder wimperhaartje voorzien van een extensie, niet te verwarren met de plukjes/trosjes met haartjes die tussen de eigen wimpers worden geplaatst met siliconenlijm, ook wel bekend als Wimperverlenging.

Het materiaal waarmee de haartjes gemaakt zijn synthetisch (zg. Mink, Silk) of afkomstig uit de vachten van dieren (zg. Real-Mink, wordt haast niet meer aangeboden door salons). Bij Barbarella brows & lashes wordt uitsluitend synthetisch materiaal gebruikt voor wimperextensie.

De extentions komen in verschillende diktes, lengten en krullen voor om de natuurlijke haartjes in verschillende mascaralooks na te kunnen bootsen (van de natural- tot aan de glamourlook).

Eén van de bedoelingen van wimperextensions is om de vrouw te ontlasten van de dagelijkse rompslomp aan de mascara, met of zonder wimperkruller. Voor de dag begint moeten de wimpers volop in zwart “ornaat”, en indien mogelijk zoveel mogelijk de wimperharen gesepareerd en gelijk aan beide ogen. In de huidige samenleving is elk gewonnen minuutje mooi meegenomen. En waarom dan niet het mascararitueel overslaan, wakker worden met opgemaakte ogen? Elke dag kan dit 15-30 minuten in tijd besparen. Heel handig wanneer je veel onderweg bent, moeder bent, een drukke baan of sociaal leven hebt.

Erg ideaal is om met wimperextensions op vakantie te gaan. Geen zorgen om een blote billen gezicht in het zwembad.

Gemak dient de vrouw:

  • Opstaan met opgemaakte ogen
  • Dagelijks tijdbesparing
  • Mascara, wimperverf en/of wimperkruller overbodig
  • Groot draagcomfort
  • Bij het douchen, sporten, zwemmen en naar de sauna geen probleem (regelmatig zwemmen en sauna tast de bonding aan)
  • Geen uitgelopen mascara verlies bij regen of bij het sporten
  • Lengte, dikte en curve aangepast aan eigen wensen
  • Geen beschadiging aan eigen wimpers

Wimperextensions blijven 2-4 weken mooi, afhankelijk van het gebruik en de levensduur van de natuurlijke wimpers (die hebben een gemiddelde levensduur van 2 maanden, waarna ze uitvallen en weer nieuw aangroeien). Het advies is dan ook om ieder 2-4 weken op te laten vullen.

De tweede vorm van wimperextensions is de veelbesproken Russian Volume Lashes, ook wel 2D t/m 6D (tot soms wel 9D). De haartjes waarmee gewerkt wordt zijn synthetisch en vederlicht (zachtere haartjes dan de One by One methode). Hier worden meerdere (vaak  2-6) losse haartjes geplaatst op 1 eigen wimper. Zo worden de wimpers soms wel verzesvoudigd. Het voordeel hier is dat het naar wens gedoseerd kan worden, het hoeft niet altijd evenvol.

Voor de eigen natuurlijke wimpers is het niet schadelijk, omdat die kundig behandeld worden. De chirurgische lijm zorgt voor een duurzaam effect. En wanneer de extensions verwijderd worden krijg je als het ware de eigen wimpers weer terug (natuurlijk zijn de wimpers korter dan met extensie en moet je weer wennen aan de make up-loze look).

Heb je een feestje, ga je op vakantie, of zoek je wimpers voor gewoon alledaags? Informeer naar de mogelijkheden via Whatsapp op telefoonnummer 06 42 383 000.